Бившият нападател на Ливърпул Джон Олдридж обяви, че в настоящата си форма Мохамед Салах определено не трябва да стартира срещу Манчестър Сити в неделния суперсблъсък. 

Египтянинът определено демонстрира спад в представянето си, така че за Червените ще бъде по-добре ако започне мача на пейката. 

„Ако става въпрос за моментата форма, Мо не би трябвало да попадне в стартовия състав. Той разбира се е страхотен и ние го обичаме, но понастоящем определени изпитва трудности” коментира Олдридж. 

„Мнозина биха казали, че ситуацията около новия му договор му влияе лошо и вероятно ще имат право, след като Салах не е вкарвал от игра от 6 седмици и не изглежда като себе си на терена” добави той. 

„Аз нямам обяснение защо се получава така, но ако в неделя стартира, отборът ще има нужда от предишния Мо, защото това е най-големият мач през сезона и той трябва да бъде в най-доброто си състояние” каза още Олдридж. 

Юрген Клоп има достатъчно опции с Диого Жота и Луис Диаш, но наистина е трудно да си представим, че Салах няма да стартира в този толкова ключов мач.