Ливърпул има за цел да спечели всички трофеи и няма да се предаде до последната секунда, твърди левият бек на отбора Костас Цимикас в интервю за клубния уебсайт. Той изрази съжаление за изпуснатата победа срещу Тотнъм, но също така каза, че е време "червените" да загърбят този мач и да се концентрират върху предстоящите предизвикателства.

"Мачът с Тотнъм беше много труден. Опитахме се да спечелим, както винаги правим, но миналия уикенд срещнахме много добър съперник, който играе отлично на контраатака. Те вкараха един гол по този начин и ние го върнахме бързо, но това не беше достатъчно. Не постигнахме резултата, който искахме, но приемаме точката и гледаме напред", заяви Цимикас за liverpoolfc.com, цитиран от БТА.

"Все още сме в абсолютно всеки турнир и това не е никак лесно, но чакаме с нетърпение следващия мач. В този състав на Ливърпул всички са с манталитет на победители и трябва просто да се фокусираме върху следващия съперник. Предстоят ни много важни мачове, а и първенството изобщо не е завършило. Вярвам искрено, че имаме шанс за титлата. Ще я атакуваме докрай.

"Астън Вила също е труден съперник, но ние ще си играем в нашия стил. Ще бъдем концентрирани на 100 процента и ще гоним победата. Преди началото на сезона си поставихме за цел титлата и няма да се предадем, докато то не свърши.

"Чакам с нетърпение и двата финала. Гордея се с отбора и с това, което той постигна. Искаме всички трофеи и един вече е в нашата витрина, а сега ни чакат тези от ФА Къп и Шампионската лига. Това означава, че сме направили много, много силен сезон, а сега просто трябва да довършим започнатото. Лично аз не съм виждал по-силен отбор от този, в който играя в момента".

Снимка: БГНЕС