Халфовете Тиаго Алкантара и Фабиньо са в групата на Ливърпул за предстоящия финал в Шампионската лига срещу Реал Мадрид и днес ще пътуват заедно със своите съотборници за Париж.

Това личи от обявената група за утрешния финален мач, публикувана на сайта на мърсисайдци.

Тиаго поднови тренировки, след като напусна принудително терена по време на двубоя с Уулвърхамптън миналата неделя заради мускулно разтежение. Фабиньо пък не е играл от мача с Астън Вила на 10 май, когато, подобно на Алкантара, получи мускулна травма. Сега двамата са на разположение на Юрген Клоп за утрешния двубой. Все още обаче не е ясно дали са готови да започнат като титуляри, пише "Тема спорт".

По-късно днес мениджърът на червените от Мърсисайд – Юрген Клоп, ще даде своята пресконференция, на която може би ще довери на медиите и футболната общественост всички последни подробности за състоянието на своите играчи преди утрешния финал.

Още след последния мач на Ливърпул в първенството стана ясно, че Дивок Ориги, който и без това напуска вицешампионите на Англия, няма да бъде на разположение за големия финал срещу Реал Мадрид. Всички останали играчи на Клоп би трябвало да бъдат здрави.