Бившият защитник на Манчестър Сити - Майка Ричардс, говори за представянето на нападателя Антъни от Манчестър Юнайтед в дербито от 26-ия кръг във Висшата английска лига срещу Ливърпул. Миналата неделя отборът от Мърсисайд победи с рекордното 7:0 срещу 20-кратните шампиони на страната.

"Нямаше екипна работа между Диого Далот и Антъни. Манчестър Юнайтед изглеждаше, че играе с десет човека, тъй като бразилецът като цяло беше изключен от играта по фланговете. Знаем колко добри са Андрю Робъртсън и Трент Александър-Арнолд, но имаше спекулации, че Антъни ще се опита да играе по-близо до Андрю".

"Антъни трябваше да се връща по-назад, но не го направи. Не знам дали не му се тичаше много или Ерик тен Хаг поиска да остане високо, за да създава опасности при контрите. Случваше се отново и отново. Когато Манчестър Юнайтед изгуби топката, Антъни не се връщаше", заяви Ричардс пред Манчестър Ивнинг Нюз.

Манчестър Юнайтед е на трето място в класирането във Висшата лига с 49 точки след 25 изиграни двубоя, докато Ливърпул заема пета позиция с 42 пункта.