Унгарският национал от Ливърпул Доминик Собослай коментира реванша от турнира Лига Европа с чешкия Спарта (Прага). Двубоят е днес от 22:00 часа на стадион "Анфийлд" в Ливърпул. Първата среща приключи при резултат 5:1 за мърсисайдци.

Той обяви, че иска 4 трофеи този сезон". Единият вече е реалност - Карабао Къп. Тимът има още шансове за тези във Висшата лига, Лига Европа и ФА Къп.

"Това е добро усещане. Вече спечелихме един (трофей) и ни остават още три. Казвал съм го и преди, аз лично искам да спечеля и четирите, но трябва да гледаме мач за мач. Не можем да гледаме толкова далеч (към) края на сезона, защото има дълъг, дълъг път, много мачове (в) Лига Европа, във ФА Къп в неделя и след паузата за националните отбори Висшата лига започва отново. Но мисля, че сме готови", заяви полузащитникът, цитиран от Фокус.

"Мисля, че имаме доста добри шансове, но смятам, че всеки мисли по този начин. Ако попитате играчите на (Манчестър) Сити, те ще си мислят, че имат добър шанс. Ако попитате играчите на Арсенал, тогава те биха казали, че имат добър шанс. Аз? Мисля, че имаме добър шанс, но трябва да работим за него. Титлата не идва от въздуха и не скача в ръцете ни. Трябва да работиш във всеки мач, да даваш най-доброто от себе си. Няма значение кой е в стартовите 11, няма значение кой влиза от пейката, ние сме отбор и сме готови да се борим един за друг", добави още унгарецът.