Скандалите в Реал Мадрид не стихват дори и след победата с 10:2 над Райо Валекано в мач от испанската Примера дивисион.

Голямата звезда на "белия балет" Кристиано Роналдо си тръгна много ядосан след двубоя и отказа да говори с медиите. Трикратният носител на Златната топка се нервира по време на срещата, след като гостите изненадващо поведоха с 2:1.

Тогава феновете на Реал започнаха бурно да освиркват футболистите на Рафаел Бенитес, а Роналдо направи жест, за да покаже, че е недоволен от поведението им. Шефовете на Реал веднага са викнали звездата си на разговор и са му казали да се държи по-сдържано с привържениците, пише Marca.

Това обаче не е всичко. По време на загубата с 0:1 от Виляреал, Бенитес е трябвало да се справя с много неприятна ситуация. Тогава нападателят на мадридчани Хесе Родригес е отказал да играе като ляв защитник, съобщава AS.

Той се появи като резерва в 89-ата минута на мястото на Марсело, който получи контузия и Бенитес му е казал да заеме позицията на бразилеца. Хесе обаче категорично отказал, което наложи дефанзивните функции да изземе Гарет Бейл.

Испанските медии многократно отбелязват, че Бенитес не може да намери общ език с голяма част от играчите си, начело с Кристиано Роналдо и Хамес Родригес.