Звездата на Реал М и Португалия Кристиано Роналдо е ставал редовно жертва на физически и психически тормоз в периода си в Манчестър Юн (2003/09 г.) и точно това е причината да се мрази със старите кучета в съблекалнята на Червените дяволи по онова време - Райън Гигс, Пол Скоулс и Рио Фърдинанд.

"Мирър" разкри вчера, че лично Гигс се е ангажирал с превъзпитаването на младия Роналдо, който имал навика да се налива с вредната кока-кола след тренировки.

Португалецът получил веднъж предупреждение от Старите кучета в съблекалнята, но понеже не ги послушал, си изял боя. Гигс го видял да пие кола след тренировка, започнал да го удря в една стена и му крещял с всичка сила: "Никога повече не го прави!" Според "Мирър" информацията идва от бившия нападател на Юнайтед Оле Гунар Солскяр, който е бил свидетел на инцидента.

Години по-късно спокойно може да се обобщи, че именно боят е вкарал Роналдо в прави път и го е превърнал в един от професионалистите за пример в съвременния футбол. Тук обаче е моментът да се припомни, че португалецът е плачел редовно в съблекалнята на Юнайтед, защото съотборниците му го скъсвали от шеги за смешните дрехи, с които се облича, и странния акцент, с който се опитвал да говори английски.