Галерия

Бившата любима на аса на "Реал" (Мадрид) и европейски шампион с тима на Португалия Кристиано Роналдо Ирина Шейк претендира да е скромно момиче. В началото на следващия месец в италианско модно списание ще излезе интервю с нея, в което тя разказва за живота си.

От анонса става ясно, че рускинята няма кой знае какви претенции и изисквания като за световен супермодел. На това я бил научил скромният живот, който водела като дете и момиче в родината си.

"Животът ми бе напълно обикновен, дори не бях особено популярна в училище - разказва Шейк. - У дома не получавах никакви специални грижи, просто бяхме семейство като всички останали. Едва когато завърших гимназията, нещата станаха по-различни. До 19-годишната си възраст не бях пътувала далеч от дома, дори не се бях качвала на самолет."

Но животът й на модел сега е много по-различен, макар началото да било трудно. "На 21 години за пръв път отидох в Париж. Мислех, че съм с най-хубавите си дрехи, но когато се срещнах с колежките си, направо ми идеше да се скрия от срам, те бяха толкова красиви и добре облечени, с маркови дрехи, бижута и всичко останало. Бях една Пепеляшка", твърди красавицата.

Ирина и до днес си спомняла онези дни и това я карало да се старае да е скромна. Е, не чак пък толкова. На въпрос какво й трябва, тя отговаря: "Нищо кой знае какво - мъже, диаманти и хайвер". Дали говори за най-известните мъже в живота си, Роналдо и актьора Брадли Купър, с когото сега са двойка, така и не става ясно.