Депортиво - Реал Мадрид, среща от Примера Дивисион на Испания, стадион "Риасор", начало 22.30 часа.

Последните 10 срещи на Депортиво във всички турнири: Общо 3 победи, 3 равенства и 4 загуби. От тях 2 победи, 3 равенства и 1 загуба в последните 6 домакинства.

Последните 10 срещи на Реал Мадрид във всички турнири: Общо 7 победи, 1 равенство и 2 загуби. От тях 5 победи в последните 5 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините нямат победа, гостите имат 9 победи и 1 път са завършили наравно. На домашния терен на Депортиво Ла Коруня имат изиграни 5 срещи, като домакините нямат победа, гостите имат 4 победи и 1 път са завършили наравно.

Срещата можете да гледате на ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Реал Мадрид загуби Ел Класико срещу Барса и сега ще хвърли всички сили само и единствено за победата при гостуването си на Депортиво. Белите вече са с равен точков актив с каталунците, но все пак имат един мач по-малко от тях и държат шампионската титла в ръцете си. Всичко това обаче минава при задължителни три точки днес.

Загуба или равенствно ще доведат до катаклизми на Бернабеу и нищо чудно Реал да загуби спечелена титла. Депортиво заема 16-то място и има добра преднина от 8 точки от зоната на изпадащите. Въпреки непрестижната си позиция домакините се оказаха опасен отбор.

В състава на Зинедин Зидан ще липсва наказаният Серхио Рамос и контузените Бейл и Пепе. Под въпрос е и Рафаел Варан. Единствено полузащитникът Педро Москера се очаква да отсъства за домакините в този мач.

Депортиво спечели само веднъж в последните си 6 срещи, губейки 4 от тях. У дома обаче, Депор е с 2 победи, 3 равни мача и само 1 загуба в последните си 6 домакинства. Една от победите бе срещу Барселона.

Първия мач за сезона между двата тима приключи с трудна победа за Реал Мадрид у дома с 3:2. Иначе, „кралския клуб” е в серия от 3 поредни победи в Ла Лига като гост на Депортиво. Реал ще направи и невъзможното да вземе победата и в крайна сметка ще се уреди с трите точки.

Резултат: Депортиво - Реал Мадрид 1:3