Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес се е срещнал с играчите веднага след поредния разочароващ резултат в първенството. 

Снощи шампионите не успяха да бият Селта като гости и след 2:2 разликата до лидера Барселона се увеличи на 16 точки, така че титлата вече изглежда загубена. 

„Той влезе в съблекалнята веднага след двубоя, за да окуражи играчите. Разочаровани сме, тъй като не се справихме както трябва през второто полувреме и не успяхме да спечелим. Трябва да видя  къде са проблемите, защото аз нося отговорността“ заяви Зидан. 

„Истината е, че не бяхме на необходимото ниво през всичките 90 минути и това е нещо, което не се случва за първи път. Не сме постоянни в това отношение. Сякаш ни липсва увереност, което ни пречи да решаваме по-рано мачовете си. Просто допуснахме много грешки“ добави той. 

„След почивката съперникът ни създаде много проблеми. Не става дума за нещо нередно във физическо отношение. При втория гол допуснахме поредица от грешки. Противникът трупаше самочувствие, докато ние допуснахме да бъдем разколебани. Няма какво да направим освен да продължим да работим. Няма да изпаднем в паника и просто трябва да опитаме да сме по-постоянни в представянето си“ каза още Зидан.