В лагера на европейския клубен шампион Реал Мадрид останаха бесни от съдийството на мача с Реал Сосиедад. Гостите изненадващо спечелиха с 2:0 на "Сантяго Бернабеу", с което изхвърлиха "белите" от Топ 4.

След края на срещата треньорът Сантяго Солари и капитанът Серхио Рамос се нахвърлиха словесно срещу главния рефер на срещата Хосе Луис Мунуера Монтеро.

"В началото изгубихме концентрация и допуснахме гол. Направихме всичко възможно да се върнем, но не успяхме да реализираме положенията си. После дойде и неприятният епизод. Срещу Винисиус Жуниор имаше очевадна дузпа. Това е спорен момент и ако ВАР не се ползва в тези ситуации, няма смисъл от системата", заяви Солари.

Рамос беше още по-краен в изказването си и заяви, че Реал не е получи две 100%-ви дузпи. "Особено моментът с Винисиус е скандален. Що се отнася до мен, Ияраменди ме бутна, но си свърши добре работата, като убеди съдията в обратното".

"Винаги съм призовавал за въвеждането на ВАР и поддържам тази система, но нямам представа защо арбитърът не я използва. Просто не мога да го разбера. Искаме справедливост в тези моменти. От дълго време не съм виждал нещо подобно", добави Рамос.