Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед – Жозе Моуриньо, заяви, че ще бъде огромна чест за него да се завърне начело на Реал Мадрид или Интер.

Специалния беше освободен от "Олд Трафорд" на 18 декември заради слаби резултати. Настоящите треньори на "кралския клуб" и "нерадзурите", съответно Сантяго Солари и Лучано Спалети, са с несигурно бъдеще заради незадоволително представяне.

Това веднага породи спекулации, че португалецът може да поеме един от двата гранда и изглежда той няма против да се върне на "Бернабеу" или "Джузепе Меаца".

"Това ще бъде голяма част за мен, но до момента съм говорил само с вас, журналистите, с никой друг. Когато един треньор се завръща в отбор, означава, че преди това се е справил добре, че в клуба го ценят. Имах това усещане, когато за втори път застанах начело на Челси".

"Сега получих шанс да отдъхна и спокойно да анализирам какво ми се случи през последните години. И да се подготвя за следващата глава в треньорската ми кариера", заяви Моуриньо пред Correio da Manha TV.

Припомняме, че той води Интер от 2008 до 2010 г. и спечели всички трофеи на Ботуша. През последния си сезон при миланци, изведе "нерадзурите" до историческия требъл, след което се премести в Мадрид.

С Реал грабна Купата на Краля, титлата и Суперкупата на Испания, но напусна година преди края на договора си заради неразбирателство с част от тарторите на отбора.