Реал Мадрид продължава с опитите да привлече Пол Погба от Манчестър Юнайтед, като е готов да включи Гарет Бейл в сделката за покупката на френския национал, твърди "Дейли Мирър".

29-годишният Бейл е недоволен от статута си на "Сантиаго Бернабеу", тъй като често остава резерва. Уелсецът, който през последния сезон записа 14 гола и 6 асистенции в 42 мача на испанския гранд, е готов да се завърне на Острова.

26-годишният Погба завърши кампания 2018/2019 с 16 попадения и 11 асистенции в 47 двубоя на Юнайтед. Той обаче беше подложен на множество критики и е недоволен на "Олд Трафорд".

Името му е свързвано още със завръщане в италианския хегемон Ювентус, но мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер не иска да се разделя с халфа.

Припомняме, че снощи Реал официално обяви привличането на Еден Азар от Челси. Той е третото ново попълнение на "Кралете" след Лука Йович от Айнтрахт Франкфурт и централния защитник Едер Милитао, който беше взет от Порто. "Белите" проявяват сериозен интерес още към Кристиан Ериксен от Тотнъм.

Неговият договор с лондонския клуб изтича след година, което ще накара "шпорите" да се разделят с датския национал.