Трансферната сага около Пол Погба придоби нови измерения, след като се разбра, че и Ювентус има мераци към играча.

Французинът се завърна на "Олд Трафорд" именно от състава на "старата госпожа", но сега може да поеме обратно към Торино. Погба е разочарован от слабия сезон за Юнайтед и открито вече иска трансфер в друг клуб.

Фаворит за него бе Реал Мадрид, но испанците и Юнайтед все още не успяват да се договорят за трансферната сума. Така по-вероятно изглежда халфът да се завърне в Ювентус.  

Италианският журналист Джанлука Ди Марцио, известен като достоверен източник за предстоящи трансфери, написа в Twitter, че вече са в ход преговори между Юве и агента на Погба - Мино Райола. Ако се стигне до разбирателство, веднага ще започнат разговори и на ниво клубове.

Както е известно, Погба не е в добри отношения с Оле Гунар Солскяер, а и колелбливото му представяне през сезона кара норвежеца да гледа на раздялата с него като на потенциално добро решение.

През 2012 година Погба подписа с Юве за символична сума, а четири години по-късно Юнайтед се наложи да извади колосалните 110 млн. евро, за да си върне своя юноша.