Агентът на Гарет Бейл изригна срещу Зинедин Зидан и го нарече „позор“, който след загубата от Байерн обяви, че уелсецът е близо до напускане на клуба. 

Нападателят няма бъдеще на „Бернабеу“ и не попадна в групата за сблъсъка с баварците, като още след завръщането си френският треньор бе категоричен, че не го иска на свое разположение. 

„Бейл не игра, защото е близо до напускане. Надяваме се, че скоро това ще се случи, защото е най-добре за всички. Работим по трансферирането му в друг тим. Нямам нищо лично против него, но идва време за промяна и трябва да се вземат подобни решения“ заяви Зидан, с което предизвика гневна реакция от Джонатан Барнет. 

„Зидан е пълен позор! Той не показва никакво уважение към играч, който е направил толкова много за Реал Мадрид. Ако Гарет си тръгне, ще е защото той иска и бъдещето му със сигурност е в голям клуб“ изригна представителят на футболиста пред агенция „АФП“. Той все пак потвърди, че Бейл е в процес на напускане, като каза лаконично: „Работим по въпроса“. 

Иначе според „Скай Спортс“ 30-годишният играч ще напусне само ако прецени, че това е правилния ход за него и семейството му, което свикна и се наслаждава на живота в Мадрид.