Драмите в Реал Мадрид не закъсняха след първата загуба за сезона в Ла Лига.

В събота "белите" отстъпиха с 0:1 при гостуването си на Майорка и сдадоха лидерската позиция в Испания. Това е изнервило президента на "кралете" Флорентино Перес. Строителният предприемат е вдигнал мерника на треньора Зинедин Зидан, който определено не може да изгради отбор наново след завръщането си на "Сантяго Бернабеу".

Според El Chiringuito Перес вече е започнал преговори за завръщане на Жозе Моуриньо. Той води Реал между 2010 и 2013 г., но напусна заради неразбирателство с част от лидерите на отбора.

Вижте класирането в Ла Лига

В момента Специалния се изявява като телевизионен анализатор, но едва ли би отказал оферта от мадридчани. Освен него, Перес иска да договори и привличането на Кристиан Ериксен от Тотнъм. Договорът на датския национал с "шпорите" изтича в края на сезона, името му е свързвано още с италианския хегемон Ювентус, Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен.

Перес не е доволен и от представянето на Реал в Шампионска лига. Там рекордьорът по трофеи в турнира заема последно място в група "А", където са още ПСЖ, Брюж и Галатасарай. "Белите" утре гостуват в Турция и гонят задължителна победа.