Ръководството на ПСЖ вижда в Антоан Гризман евентуалният заместник на Килиан Мбапе, ако младокът реши да напусне в посока Реал Мадрид, пише списание Four Four Two.

Както е известно, Мбапе отдавна е голяма цел на "белия балет" и дори беше свързван с трансфер на стадион "Сантяго Бернабеу" през миналото лято, но все пак остана в Париж.

Гризман пък все още не може да разкрие пълния си потенциал в Барселона след трансфера си от Атлетико Мадрид за 120 милиона евро. 

В последните два мача на Барса (срещу Славия Прага и Селта) французинът почти не си подаваше с голямата звезда Лионел Меси и според слуховете в Испания между двамата има напрежение.

Така Гризман може да се окаже ненужен на стадион "Ноу Камп" и каталунците могат да го използват като стръв за завръщането на Неймар. Бразилецът публично изрази желание да напусне "принцовете" през лятото, но клубът искаше прекалено висока сума от "блаугранас".

Ако Килиан Мбапе подаде молба за трансфер в Реал Мадрид следващото лято, това може да доведе до ефекта на доминото, а Гризман и Неймар да сменят местата си. От ПСЖ обаче вече намекнаха, че Килиан ще струва над 300 милиона евро...