Бившият футболист на Арсенал и Барселона Еманюел Пти призна, че вече се чувства раздразнен от поведението на голямата звезда на ПСЖ Килиан Мбапе.

Според световния шампион от 1998 година първенецът от Мондиал 2018 е на път да поеме в посоката на Неймар, който така и не успя да разкрие пълния си потенциал.

"Въпреки всичко постигнато, Мбапе започва все повече да ме дразни с поведението си, защото все по-често пресилва нещата. И взима грешните решения. Той е дразнещ дори за съотборниците си", заяви Пти пред RMC.

"Забравяме, че той е млад. Вече показа страхотни неща, но ние винаги искаме още. Той прави невероятни неща и има бляскаво бъдеще пред себе си, но вкарва напрежение върху себе си заради желанието да спечели Златната топка. И това дразни."

"Килиан трябва да внимава с поведението си, за да не тръгне по пътя на Неймар. Така нещата ще се обърнат срещу него", добави Пти.

Според куп авторитетни медии в Европа има голяма вероятност през лятото и двете суперзвезди на ПСЖ да си тръгна. Неймар драпа за завръщане в Барселона, докато Мбапе е свързван с Реал Мадрид и Ливърпул.