Реал Мадрид - Кадис, двубой от шестия кръг на испанската Ла Лига, стадион: "Алфредо Ди Стефано", начало: 19:30 часа българско време.

Групата на Реал Мадрид: Куртоа, Лунин, Канисарес, Милитао, Рамос, Варан, Начо, Марсело, Менди, Кроос, Модрич, Каземиро, Валверде, Иско, Бензема, Асенсио, Васкес, Йович, Винисиус, Родриго

Прогноза на Gol.bg:

Реал имаше летящ старт на сезона и в момента се намира на първото място в класирането с актив от десет точки след първите четири кръга. Единствената грешна стъпка на "белия балет" до момента бе гостуването на Реал Сосиедад в Сан Себастиан. Тогава двата отбора завършила при нулево равенство. В последвалите три мача Реал триумфира с трите точки след победи с 3:2 над Бетис, 1:0 над Валядолид и 2:0 над Леванте.

Ясно се вижда, че мадридчани са допуснали голове в своята врата само в мача с Бетис, докато в другите срещи столичани запазиха суха мрежа и демонстрираха висока класа в защита.

Реал обаче не е особено резултатен, като единствено мачът с Бетис се превърна в голово зрелище. В останалите три мача на "белия балет" са падали най-много два гола, която отваря възможността, че довечера можем да видим нов двубой с малко попадения.

Кадис завърши сезона в Ла Лига 2 на второ място и получи правото на директна промоция в най-високото ниво на испанския футбол. За момента новаците оправдават качването си в Ла Лига като събраха актив от седем точки. 

Интересно е че до момента Кадис спечели и двете си гостувания, побеждавайки Уеска и Атлетик Билбао, а като домакин взе само точка, след равенство 1:1 с Гранада преди паузата за национални отбори. 

Откъм състави, при домакините Еден Азар продължава да липсва, както и Дани Карвахал, и Алваро Одриосола поради контузии. Под въпрос са поставени още Мариано и Милитао. Предполага се, че Лука Модрич може да получи почивка след срещите, изиграни с Хърватия. 

При гостите Карлос Акапо се връща от наказание и ще замени контузеният десен бек Иза. Луисми Кесада също е аут с травма. Алваро Негредо пък се завръща от наказание и ще води атаката на тима.

Прогноза: Реал Мадрид - Кадис 2:1