Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че не смята себе си за късметлия и че късметът му е само в това, че работи със страхотен отбор. Французинът заяви още, не мисли себе си за трагичен наставник.

„Дали съм късметлия? Да, че работя за страхотен отбор. Не мисля, че съм трагичен треньор. В никакъв случай не съм и най-добрият“, заяви Зизу.

„Невинаги може да се справяш добре, но важното е да работиш със страст. Ако влагаш страст, тогава резултатът е без значение. Важно е да даваш всичко от себе си всеки ден и точно това правя. Бих искал да говоря пред медиите повече за футбол, но изглежда други неща са по-интересни“.

„Не мисля по-далеч от утрешния мач. Фокусираме се да работим ден за ден. Може да имаш договор за 4 или 5 години и да си тръгнеш след един мач. Или точно обратното – договорът ти да изтича и с един мач да си заслужиш нов. Нищо не знаете. Тук съм, въпреки че много пъти се казваше, че трябва да си ходя. Не знам какво ще се случи след три месеца или година. Тук съм и имаме мач утре. Имахме трудни мачове, знаем в каква ситуация сме. Смятам, че футболистите са готови. Предстои ни здрав физически мач. Залогът е три точки и смятам да ги вземем“, каза още старши треньорът на Реал Мадрид.

В неделя Реал Мадрид се изправя срещу Хетафе в мач от Ла Лига.