Реал Мадрид загуби с 1:3 от Барселона във финала за Суперкупата на Испания. След мача испанските медии писаха за нарушена атмосфера в съблекалнята на настоящия шампион на Испания и Европа, а сега съобщават, че треньорът Карло Анчелоти е отписал четирима футболисти. Marca твърди, че това са десният бек Алваро Одриозола, стоперът Хесус Вайехо и нападателите Еден Азар и Мариано Диас.

Става дума за играчи, които италианецът почти не използва в сериозни мачове и Реал ще се опита да се отърве от тях още през настоящия трансферен прозорец. Одриозола игра 51 минути този сезон, след като се завърна от наема си във Фиорентина, Вайехо, от друга страна, не може да се справи с ожесточената конкуренция и игра 56 минути този сезон.

В Реал нямат повече търпение за Азар, пише "Труд". Белгийският ас изигра 621 минути този сезон и е далеч от идеалната физическа форма. Мариано Диас е играл 25 минути под ръководството на Анчелоти този сезон. За него отдавна няма място в Реал, но клубът не успява да го продаде.