Флорентино Перес продължава да гледа в бъдещето на Реал Мадрид и според медиите в Испания е набелязал поредния вундеркинд. Босът на “Кралете” показа през годините визията си за развитието на клуба с привличането на някои от най-горещите млади играчи, в това число Винисиус, Родриго, Орелиен Чуамени и Ендрик, който ще се присъедини към клуба следващото лято.

Сега Реал е вперил поглед към шведския вундеркинд Руни Бардгжи, който е смятан за един от най-големите таланти в Европа. Бардгжи е роден в Кувейт в семейство на сирийци, което се мести в Швеция. 17-годишният халф е играч на Копенхаген от 2020 година и вече има мачове за младежкия национален отбор на Швеция. Бардгжи сам призна, че има големи цели за себе си.

“Голямата ми цел е да стана най-добрият футболист в света. Искам това още от малък. Никой, освен мен самия, не може да ми попречи в това. Мечтата ми е да играя в голям отбор. Искам да играя за Реал Мадрид и да остана в клуба много години”, коментира Бардгжи пред “Aftonbladet”.

Пазарната цена на младока е 2 млн. евро, което няма да е проблем за Реал. Идеята на клуба е да вземе младока и първоначално той да играе при младежите. Другата възможност е Реал да вземе младока и да го пусне под наем в Копенхаген.