Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана впечатлен от дебюта на "завършения полузащитник" Джуд Белингам при победата с 3:2 в приятелска среща с Милан, играна в Лос Анджелис, САЩ.

Федерико Валверде се разписа на два пъти в 57-ата и 59-ата минути, а Винисиус Жуниор добави още едно попадение за Реал в 84-ата минута. За Милан реализираха Фикайо Томори в 25-ата и Лука Ромеро в 42-ата минути.

Английският национал Белингам изигра първи мач с екипа на новия си клуб след трансфера си от Борусия Дортмунд. Той бе титуляр и остана на терена 64 минути.

"Наистина съм впечатлен от него. Джуд Белингам игра добре, а отборът трябва да свикне с класата му, която е невероятна. Привличането му е много важно да отбора. Той е фантастичен футболист, много важен за нас, защото е завършен полузащитник и носи голяма скорост и динамика в играта", заяви Анчелоти пред клубния сайт на Реал Мадрид.

"Движи се отлично без топката и е различен от останалите полузащитници, които имаме. Добавя нови измерения към този състав, което е фантастично", добави италианският специалист.