Нападателят на Реал Мадрид Хоселу обобщи резултатите от мача от 5-ия кръг на испанското първенство срещу Реал Сосиедад (2:1). „Много труден мач. Сосиедад се опита да доминира и имат много добри играчи в състава си. Знаехме, че трябва да се държим заедно. Трябваше да коригираме някои неща, защото допуснахме гол много рано. Но такъв е Бернабеу и нашите фенове, успяхме да променим всичко. Ние сме стабилни и вярваме в себе си. Знаехме, че ще имаме шансове и успяхме да победим.

Много съм щастлив, че вкарах гол. Попаденията ми помагат на отбора да печели и това ме прави щастлив. Радвам се, че мога да допринеса. Опитвам се да взаимодействам със защитата на противника и да използвам възможностите, които имам. Свършихме много добра работа, като се уверихме, че имаме шансове. Имаме дълга пейка. Важно е за всички нас, 25-те играчи, да се възползваме от нашите минути“, каза Хоселу пред As.

За Реал Мадрид отбелязаха Федерико Валверде и Хоселу. Единственото попадение за гостите отбеляза Андер Баренечеа. 

Реал Мадрид има пет победи в пет кръга и е на първо място в класирането на Ла Лига. Реал Сосиедад има 6 точки и е на 11-а позиция./БТА

Снимка: БГНЕС