Защитникът на Реал Мадрид Дани Карвахал е на път да се превърна в една от най-големите легенди на "кралския клуб". Вторият капитан на „лос бланкос“ е спечелил 5 титли в Шампионската лига. Той заяви на пресконференцията преди реванша с Байерн Мюнхен, че отборът мечтае за 15-а купа. Така Карвахал може да се изравни с легендата Пако Хенто, който има шест купи от надпреварата.

"Горд съм, че съм спечелил толкова мачове с тази фланелка. Когато играеш полуфинал, нивото ти на внимание е максимално. Имаме намерение да спечелим и да отидем на финала в Лондон", заяви Карвахал, който не игра в първия мач с баварците заради натрупани жълти картони.

"Има еуфория, защото правим голям сезон. Знаем това в съблекалнята. На улицата ни поздравяват и ни дават кураж да спечелим тази 15-а купа. Можем да го направим. На два мача сме да спечелим. Настръхва ми кожата, когато се сетя за 20-те ми години в Реал и всичко, което преживях. Спомням си за Карвахал, който влезе като дете в съблекалнята, но с помощта на другите натрупа увереност.

Ние сме най-добрият клуб в света. Има време да празнуваме шампионската титла, ще го направим в края на седмицата, такова решение взехме. Изискванията в Реал са винаги да искаш повече", добави испанският национал.