Наставникът на Барселона Луис Енрике счита, че каталунците са заслужавали победата в днешното Ел Класико. Луис Суарес изведе своите напред, но Серхио Рамос изравни в последната минута на редовното време.

"През първото полувреме и двата отбора искаха да владеят топката. Получи се изравнен дуел без чисти голови положения. През второто полувреме бяхме по-добрият отбор, но не успяхме да вкараме второ попадение и в края на мача те изравниха. казано по този начин, ние заслужавахме да спечелим", коментира Лучо след двубоя.

"Това не е най-добрият резултат за нас. Първото полувреме беше по-равностойно, през второто бяхме по-добри и имахме положения. търсихме второ попадение, за да не ни изравнят, но не успяхме. Реал изравни по характерен начин за тях. Платихме цената за това, че не ликвидирахме интригата. Меси и Неймар имаха чисти положения."

"Футболът често ни носи такъв тип ситуации. Не става дума за това дали е справедливо или не. Те изравниха в 90-ата минута и продължават да водят с шест точки. Ние не успяхме да скъсим разликата. Макар да остават още доста мачове до края, ние трябва да се подобрим. Особено у дома."

"Ясно е, че Андрес Иниеста е уникален играч. Той влезе в ключов момент, въпреки трудностите от дългото време, в което беше извън игра. Той внесе качество в играта ни, визия и здрава работа. Играхме по-добре от противника, но трябва да се подобрим, това е ясно. Казвам го дори при победа. Много сме амбициозни", завърши Енрике.