Легендата на Барселона Роналдиньо е на мнение, че Филипе Коутиньо е сред малцината футболисти в света, които могат да заменят успешно Неймар на стадион "Ноу Камп".

"Има само определен брой играчи в света, които могат да заменят Неймар. Аз вече казах, че Коутиньо може да играе за Барселона", сподели Роналдиньо.

"Той е на нужното ниво, за да влезе в отбора и да запълни оставената от Неймар празнина. Но Ливърпул е наясно с цената му и с оглед на сумите, които се плащат това лято, той ще излезе скъпо на Барса."

"Аз съм играл за двата отбора и разбира се, че Барселона е по-голям в исторически план, но и двата клуба са на ниво, на което се борят за най-големите трофеи."

"Казах на Неймар, че той трябва да вземе правилното решение за себе си. Не искам да го съветвам по друг начин, освен да следя сърцето си."

"Няма съмнение, че Барселона ще се опита да продължи напред и без Неймар, но проблемът идва от това, че другите клубове са наясно с финансовото им положение. Сумата за Неймар е известна на всички и никой няма да продаде евтино свой играч на Барса", допълни Роналдиньо.