Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген увери, че той и неговите съотборници не излизат срещу Ювентус в търсене на реванш за резила от миналия сезон, когато отпаднаха на четвъртфиналите на ШЛ срещу този съперник с общ резултат 0:3.

"Ние не търсим реванш или нещо подобно. Миналият сезон е приключил и ние мислим само за този. Трябва да покажем какво можем и имаме идея как да играем срещу тях. Искаме да спечелим, не гледаме назад", коментира германският национал.

"Дибала е играч, който притежава много качества. Той може да се подобри още повече и определено е футболист, който може да прави разликата. Мислим за него, но не се концентрираме само върху Дибала. Юве има много качествени играчи, които работят много добре и като едно цяло."

"Джанлуиджи Буфон пък е идол в света на футбола. Той играе на много високо ниво и аз изпитват огромен респект към него за всичко, което прави. На нговите години мнозина вече са приключили с футбола, а той изглежда като 30-годишен, все едно е в най-добрите си години. Надявам се да го виждаме по терените още дълго време", добави германецът.