Звездата на Барселона Лионел Меси се е опитал да убеди на два пъти рефера Игнасио Иглесиас Виянуева, че е взел грешното решение с отменяне на попадението му при снощното гостуване на Валенсия (1:1).

Каталунският колос беше заклан жестоко, след като неадекватният арбитър отмени кристално попадение на аржентинския футболен магьосник без причина. Топката премина голлинията при шута на Лео, но реферът не посочи центъра на терена.

Обичайно тихият Меси няма навика да спори с арбитрите, но този път го стори цели два пъти, отбелязва вестник "Марка". Петкратният носител на Златната топка поискал обяснение от Виянуева на почивката и му обяснил с жестове (на снимката долу), че кълбото е преминало голлинията. 

Главният съдия и помощникът му Хосе Енрике Рамос обаче не се трогнали от мнението на Меси. След края на мача ядосаният Лео отново поискал обяснение от съдийската бригада за нейната груба грешка, но не получил такова.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8_mEvp_wEC0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>