Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е уверен, че в последния кръг от груповата фаза на Шампионската лига тимът му може да победи Барселона, за да си осигури място на директните елиминации на турнира.

Снощи "шпорите" надвиха Интер с 1:0 у дома и двата тима са с равни точки преди последните мачове в групата, но "нерадзурите" имат мач с ПСВ Айндховен в следващия кръг, докато лондончани се изправят срещу Барса. Който постигне по-добър резултат ще финишира втори, а при реми и на двата тима Спърс си запазва втората позиция и продължава напред.

"Във футбола всичко е възможно", обяви Поч пред камерите на "Скай Спортс" след мача.

"Ние изпитваме голям респект към Барселона - това все пак е един от най-добрите отбори в Европа и със сигурност един от най-трудните за побеждаване. Въпреки това обаче имаме вяра в собствените си възможности и вярваме, че можем да спечелим срещу тях".

"Трябва да покажем обаче най-доброто си възможно ниво, за да постигнем победата. Освен това трябва да сме с оптимален състав и да нямаме контузени играчи, за да може нашите най-важни футболисти да играят".

"Доволен съм от характера, който показахме срещу Интер. Постигнахме една важна победа, която ни върна в играта. Сега вече всичко е в наши ръце", каза още той.