Барселона и ПСЖ са започнали сензационни разговори за размяна на Осман Дембеле и Неймар, гръмна RAC1. Информацията е на журналиста на медията Жерард Ромеро.

Двата клуба не се намират в добри отношения, които се влошиха окончателно през лятото на 2017 година. Тогава парижани платиха 222 милиона евро, активирайки клаузата за откупуване на кариоката.

Барселона нямаше думата и трябваше да преглътне горчивия хап срещу по-силния във финансово отношение френски клуб. През последните месеци обаче се твърди, че Неймар съжалява за решението си и иска да се върне на стадион "Ноу Камп".

В Барселона пък нямат нищо против да се разделят с Осман Дембеле. Младокът е талантлив и има своите избухвания, но все още е скаран с дисциплината и постоянството на терена. Затова евентуален бартер изглежда добър вариант и за двете страни.

Дембеле бил възхитен от възможността да се превърне в една от централните фигури в Париж, където ще има възможността да работи с бившия си треньор Томас Тухел. Както е известно, двамата изкараха един съвместен сезон в Борусия Дортмунд.