Германският хегемон Байерн Мюнхен вече има нов приоритет на пазара и това не е крилото на Манчестър Сити Лерой Сане.

Дълго време се смяташе, че баварците са обсебени от мисълта за германския национал, който е смятан за перфектния заместник на легендите Франк Рибери и Ариен Робен.

Самият Сане обаче се дърпал за трансфер в Мюнхен, тъй като се почувствал недооценен от баварците преди години, когато още носеше екипа на Шалке.

Според France Football в Мюнхен се целят най-вече във футболиста на Барселона Осман Дембеле, направил име в Бундеслигата с Борусия Дортмунд през сезон 2016/17.

Изданието твърди, че Дембеле бил потърсен от спортния директор на Байерн Хасан Салихамиджич, който е натоварен със задачата да купи поне две класни крила за новия сезон. 

От Барселона първоначално заявили на Байерн, че трябва да платят заложената в клаузата за откупуване сума (400 млн. евро), но трансферлът до голяма степен зависи от това дали "блаугранас" ще уредят в пакет Антоан Гризман и Неймар.

Ако това се случи, на стадион "Ноу Камп" ще имат нужда моментално от свежи средства и затова се смята, че испанският шампион ще "клекне" да продаде Дембеле на Байерн и за около 100 милиона евро.