Играещият под наем от Сасуоло в Барселона нападател Кевин-Принс Боатенг обяви, че престоят му в тима приключи и няма да продължи.

Неговият трансфер на "Ноу Камп" без съмнение бе може би сензацията на годината. Той акостира в тима през януари, но в крайна сметка от "блаугранас" избраха да не се възползват от опцията да закупят правата му срещу 8 милиона евро.

"Днес завърши едно от най-вълнуващите преживявания в моята кариера", сподели 32-годишният футболист в социалната мрежа Instagram.

"Благодаря на всички в клуба - от ръководството, до съотборниците и феновете. Благодаря на моите колеги от отбора, че ме накараха да се чувствам като у дома си още от първия ден. Това са шампиони и наистина велики хора".

"Винаги ще нося в сърцето си феновете на този отбор. Исках да дам нещо повече на тима, но въпреки това направих всичко по силите си във всяка една минута на терена.

Междувременно трансферният специалист Джанлука Ди Марцио пише в своя сайт, че той няма да остане в Сасуоло, тъй като е пред трансфер в турския Бешикташ и води преговори с "черните орли".