Новото попълнение на Барселона Антоан Гризман заяви, че няма търпение да играе за новия си отбор, с който се размина миналото лято.

Французинът обяви още в петък, че е научил от баща си стара мъдрост - "влаковете не идват само веднъж". Така той оправда решението си да върже тенекия на каталунците преди 12 месеца, след като беше уточнил личните си условия.

"Ще дам най-доброто от себе си в тази нова глава от кариерата ми, очаквам с нетърпение да играя за клуба. Да играеш с Лионел Меси е истинска наслада", сподели световният шампион с Франция пред клубната телевизия.

"Искам да постигна големи неща, защото целите на Барселона съвпадат с моите. Надявам се да ги постигнем заедно. Много съм щастлив и гладен за успехи. Разбира с, че съм развълнуван от факта, че ще играя с Меси. Щастлив съм."

"Със Самуел Юмтити и Осман Дембеле се познаваме много добре от националния отбор и се намираме в отлична отношения. Надявам се заедно да постигнем големи неща."

"Барса е велик клуб и аз ще се опитам да го направя още по-велик. Искам да спечеля много отличия тук. Аз съм играч, който се наслаждава на футбола. Дано донеса много радост със себе си на своите съотборници и на феновете", добави Гризман.