Най-скъпият футболист в историята Неймар е бесен на шефовете си в ПСЖ заради проваления трансфер в Барселона, информира вестник "Спорт".

Кариоката се надяваше до последно, че ще бъде пуснат в бившия си отбор, откъдето избяга по доста срамен начин през лятото на 2017 година. "Блаугранас" обаче не успяха да постигнат съгласие с "принцовете" за трансферната сума.

Последната оферта на Барса е била доста примамлива: 150 милиона евро (20 млн. евро от които щяха да бъдат платени от самия футболист), плюс правата на Иван Ракитич, Жан-Клер Тодибо и наем на Осман Дембеле.

ПСЖ обаче отказа предложението и Неймар остана в луксозния си "затвор". Той споделил на приятели, че никога досега в кариерата си не се е чувствал едновременно толкова тъжен, бесен и разочарован.

На бразилеца му е писнало да стои в ПСЖ и той не може да си намери място от мисълта, че поне да януарския трансферен прозорец ще бъде част от френския клуб.

Той се надява, че Барса ще излезе с нова оферта през зимата на 2020 година, за да може най-после да осъществи мечтаното си завръщане на "Ноу Камп".