Цяла Бразилия искаше местната звезда Неймар да се върне в Барселона, за да бъде отново щастлив, пише вестник "Спорт". Както е известно, ПСЖ не продаде непокорния нападател и той ще играе поне до зимата в Париж.

Дори селекционерът на Селесао Тите намекна, че се е надявал неговият лидер да облече отново екипа на каталунския гигант. Специалистът заяви: "Аз бих отишъл на място, на което се чувствам щастлив в професионален и личен план, защото така мога да бъда по-добър в работата си".

Между бразилската футболна федерация и ПСЖ има напрежение още от миналата година и то започна да се генерира заради травмите на Неймар. През март 2018 година голаджията избра да се лекува при доктора на националния отбор Родриго Ласмар и това не беше прието добре от "принцовете".

Затова в лагера на бразилския национален отбор по футбол са се надявали, че Неймар ще се върне в Барселона, където отново ще бъде щастлив. При завръщането си в Париж това лято стрелецът е бил потърсен на няколко пъти от федерацията и селекционера Тите, които са се интересували горещо какво е емоционалното му състояние.

За никого не е тайна, че Неймар е сринат психически. Той вече изпитва непоносимост към ПСЖ и няма търпение да дойде зимният трансферен прозорец, когато ще опита ново бягство към стадион "Ноу Камп".