Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич разкри, че имал гореща оферта от Ювентус през лятото, като той е получил позвъняване лично от аса на "старата госпожа" Кристиано Роналдо.

"Не зная какво ще се случи през януари. Трудно е, защото искам да играя, а не просто да бъда част от отбора. Ще направя всичко възможно, за да променя ситуацията си. Имам две години до края на договора и няма по-добро място за игра от Барселона, най-добрият клуб в света. Но аз имам нужда да играя, а не само да се разхождам по улиците на града и по плажа", заяви Ракитич пред 24sata в родината си.

"Говорих с президента Бартомеу и Лео Меси. Всички бяха наясно, че имам и други опции. Искам да се боря на терена за отбора. Благодарен съм на феновете за подкрепата, която ми оказаха през миналия уикенд. Ако нещата не се променят, ще говоря отново с ръководството. През лятото имах оферта от Ювентус, но те не покриха исканата от Барса сума. Дори ми се обади Кристиано Роналдо и ме покани в Италия", добави халфът, който има едва 187 игрови минути този сезон във всички турнири.