Централният бранител на Барселона Самюел Юмтити намекна, че може да се завърне някой ден в Лион. Това обаче едва ли ще стане в близко бъдеще.

"След края на кариерата си бих искал да стана треньор. Водя си записки от всеки наставник, с когото съм работил и внимавам в тренировките. Завръщане в Лион е опция, както като футболист, така и като треньор", коментира здравенякът пред Team Orange Football.

Юмтити показа и чувството си за хумор: "Изобщо не харесвам прическата на Гризман и всяка сутрин му повтарям, че трябва да се подстриже. Но той всеки път ми казва, че ще го направи другия път. Също така ми казва, че е добър в баскетбола, но истината е, че не е чак толкова добър, колкото си мисли."

Самюел беше попитан и за мечтания си отбор за мач на малки вратички: "Меси е в него задължително, защото присъствието му е напълно достатъчно за всеки тим. Тер Стеген е много добър и той ще бъде в моя отбор, в който ще бъдем още аз, Иниеста и Лаказет."

"Възхищавах се истински на Иниеста, когато дойдох в Барса, бях толкова силно впечатлен от него. Той прави изключителни неща, беше невероятен. Всеки уважава Иниеста", завърши французинът.