Легендата на Барселона Лобо Караско коментира скандалите на "Камп Ноу" между голямата звезда Лео Меси и спортния директор Ерик Абидал.

Според него, шесткратният носител на Златната топка за първи път е толкова близо до напускане на каталунците, което със сигурност ще взриви футболния свят.

"За всички години, откакто се влюбих в Меси заради неговия стил на игра, за пръв път го виждам с един крак извън  клуба. Представете си как трябва да се чувства отвътре. Този човек е на 32 години, той не само играе футбол, но и поема отговорност. Идва време, когато човек трябва да претегли възможностите си и да види дали е щастлив или не. Много важни неща могат да се случат в Барселона", каза Караско, който за 11 сезона има 262 мача и 49 гола за испанския колос.

Припомняме, че Меси се вбеси от изказването на Абидал. Той заяви, че някои от футболистите не са се раздавали на 100% преди уволнението на Ернесто Валверде, който беше сменен с Кике Сетиен.

Меси призова французина да говори с конкретни имена, което доведе до още по-голямо напрежение. Според слуховете, Манчестър Сити следи ситуацията с притаен дъх.