Треньорът на Барселона Кике Сетиен прие сравнително спокойно поражението с 0:2 от Реал Мадрид в снощното издание на Ел Класико.

"Понякога се проваляш и това е нормално. Те наистина ни притискаха здрава и изстискаха силите ни. Ние се опитахме да движим топката бързо, за да предотвратим натиска им, но това не е нещо лесно срещу такива играчи", коментира Сетиен.

"Не е лесно да нападаш и да се защитаваш по едно и също време. Ние успявахме да контролираме топката в голяма част от времето, но в мача имаше различни фази и често крайният изход на мача зависи от това колко успешен си бил именно в тези фази."

"Не трябва да обвиняваме Меси, ние имаме и други футболисти. Но е вярно, че той е много важен за нас. Не трябва да сме обсебени от това той да вкара гол. Други играчи също имаха своите шансове."

"Истината е, че ние играхме добре през първото полувреме. Контролирахме нещата през първата част, но след почивката имаше случаи, в които губихме топката и имахме грешни пасове. Сега е време да поздравим съперника", допълни специалистът.