Голямата звезда на Барселона – Лео Меси, заяви, че с представянето през сезона каталунците няма как да спечелят Шампионска лига.

Преди преустановяването на футбола заради пандемията от коронавирус, испанският колос стигна 1/8-финалите. Там направи 1:1 с Наполи в Италия, но реваншът беше отложен за неопределено време. Очаква се турнирът да се поднови през август.

"Може би тази почивка ще ни е от полза. Но първо трябва да изчакаме, докато футболът се възобнови. Тогава ще разберем нивото си или нивото, което можем да достигнем. Струва ми се, че нашият треньор не е разбрал какво се опитвам да кажа, или просто неправилно се изразих. Исках да кажа, че нивото на играта, което имахме в последните мачове преди почивката, няма да ни е достатъчно, за да спечелим Шампионска лига".

"Не се съмнявам в силата ни и в това, че можем спечелим всичко. Всеки може да има собствено мнение и трябва да бъде уважаван. Моето се базира на опита на игра в Шампионска лига. Имах късмета да играя в този турнир всяка година и знам, че с нивото на играта, което показахме, не можем да го спечелим", заяви Меси.