Барселона вижда звездата на Ювентус Пауло Дибала като идеален заместник на Лео Меси, ако аржентинският гений поиска трансфер. Това съобщава Tuttosport.

Ситуацията и в двата клуба е напрегната, особено на "Камп Ноу", където готвят много промени след унизителното 2:8 от Байерн Мюнхен в Шампионска лига. Първата беше назначаването на Роналд Куман за треньор на мястото на Кике Сетиен.

Нидерландецът вече е провел разговор с Меси, в който шесткратният носител на Златната топка му е заявил, че за момента е по-близо до изхода. Лео е бесен, че подробности от разговора му с Куман веднага са изтекли в медийното пространство.

Споразумението му с Барселона е до 2021 г. и ако скоро не бъде подновено, е възможно да се стигне до трансфер. Името му е свързвано с ПСЖ, Интер и Манчестър Сити.

Дибала пък още не може да се договори с Юве за нов договор. Според медиите на Ботуша той иска 15 милиона евро на сезон, което напрактика ще е удвояване на настоящето му възнаграждение. Торинци пък за момента отказват да му плащат толкова много, защото клубът претърпя финансови загуби заради пандемията от коронавирус.