Убийствено трио в атаката си може да събере "Пари Сен Жермен". Богатите собственици на клуба ще направят опит да привлекат Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Сензационната новина беше съобщена от бразилския сайт Plcar, който се позовава на думи на мениджъра на Неймар Вагнер Рибейро. Попитан за евентуален трансфер на клиента си, той отговори: „Защо да напуска ПСЖ? Вижте го колко е щастлив в този клуб. Според мен Неймар ще остане в Париж поне още две години. Към днешна дата без никакво съмнение е по-вероятно Меси да дойде в ПСЖ, отколкото Неймар да отиде в "Барселона". Меси и Кристиано Роналдо. Напълно сериозен съм. Не подценявайте финансовата мощ на собствениците от Катар“, заяви Рибейро, цитиран от Монитор.

Неймар беше пред завръщане в "Барселона" миналото лято, а сега трансферът му не стои на дневен ред заради финансовата криза и проблемите, които раздират каталунския клуб. Меси пък е пред раздяла с "Барса", а в последните дни се появи информация, че "Ювентус" може да обяви Роналдо за продан, за да облекчи финансовото си състояние.