Барселона ще отпадне от Шампионската лига тази вечер, убеден е клубната легенда Ривалдо. Както е известно, каталунците гостуват на ПСЖ от 22.00 часа българско време след срамно поражение с 1:4 на "Ноу Камп" през месец февруари.

"Не виждам как Барселона ще направи обрат. Дори смятам, че самите играчи навярно не вярват в това. Невъзможно е Барселона да отбележи четири попадения в Париж. Изобщо не очаквах между двата отбора да имат такава разлика, както в първата среща", сподели кариоката, цитиран от "Марка".

През 2017 година Барса сътвори историческо чудо срещу "принцовете", защото се класира на четвъртфиналите след загуба с 0:4 във Франция. Победата с 6:1 на реванша означаваше, че каталунците са първият отбор в най-престижния европейски клубен турнир, който продължава напред след пасив от четири чисти гола.

Куриозното е, че само в рамките на 24 часа Шампионската лига може да се лиши от двете си най-големи звезди. Снощи Кристиано Роналдо и Юве бяха елиминирани от Порто, а днес същата участ грози Лионел Меси.