Треньорът на Барселона Роналд Куман се оплака от отношението към него през последния половин месец, в който каталунците изпортиха няколко златни шанса в битката за титлата.

"Чувствам се зле третиран през последните две седмици. Ако анализирате целия сезон, трябва да вземете под внимание промените в отбора, младите играчи, спечелената купа, това че изоставахме с 13 точки от Атлетико през декември, но все още се борим за титлата, макар вече възможността да е малка", започна нидерландецът.

"Това трябва да анализирате. Но през последните дни от медиите изглежда така, все едно ние сме свършили много лоша работа. И аз не съм съгласен. Чувствам подкрепата на играчите, този отбор има бляскаво бъдеще. Ако вземем играчите, които ни липсваха този сезон, през следващия можем да сме много вълнуващи."

"Не мога да кажа много за срещата с президента Лапорта. Говорихме за отбора, за целия сезон и за последните резултати. Разбрахме се да се срещнем отново в края на сезона. Това е правилното време за говорене. Аз искам да остана, тук съм щастлив и виждам място за подобрение."

"Това е път, който не свършва с този сезон. Има много положителни неща. Не може само преди две седмици всичко да е била перфектно, а сега - ужасно. Не е честно. Президентът ще има последната дума, но аз съм спокоен", допълни Куман.