Образът на еуфоричния Лионел Меси, който празнува титлата от Копа Америка, пее в съблекалнята със съотборниците си, скача и прегръща всички с щастлива усмивка, обиколи света. Той бе най-щастливият. Съотборникът му Кун Агуеро говори пред F90 за щастието на аржентинеца. 

„Лео беше много развълнуван, той беше този, който имаше най-голяма нужда от успеха. Вече беше спечелил много титли, но знаеше, че титла с националния отбор ще му даде тази допълнителна радост да бъде по-спокоен, защото получи това, което иска. Той го заслужаваше. Той е много щастлив и ние осъзнаваме, че неговото щастие е наше”, каза Кун на летището.

И добави: „Това е различно, невероятно щастие. Трудно е да се обясни чувството. Не можехме да повярваме, бяхме шокирани. Докато стигнахме до подиума, не можехме да повярваме, срещу Бразилия, в Бразилия... ”, коментира бившият нападател на Манчестър Сити.

Изборът на селекционера Лионел Скалони беше най-добрият. Отборът ни е много добър, млад “, каза още цитираният от "Труд" Агуеро.