Ръководството на Барселона се движи с калкулатор в ръка, шегува се каталунският вестник "Спорт". Клубът ще направи всичко възможно, за да разкара ненужните футболисти и най-после да уреди новия договор на Лионел Меси.

Перо "Заплати" трябва рязко да бъде редуцирано, за да може договорът на Бълхата да отговаря на новите правила на Ла Лига. Затова и някои от звездите ще бъдат жертвани.

Антоан Гризман и Филипе Коутиньо не само са сред най-добре платените играчи, но са и сред тези, които могат да донесат на клуба прилични средства.

Французинът вече е заявил, че ще напусне само при едно условие - ако се завърне в Атлетико Мадрид. "Блаугранас" очакват бартер с доплащане с "дюшекчиите" за Саул, но Чоло Симеоне няма намерение да вади средства за Гризман.

Привличането на Серхио Агуеро и Мемфис Депай е послание към Гризман - той навярно ще бъде твърда резерва и оставането му ще е възможно само в случай, че заплатите на почти целия отбор бъдат орязани. С Антоан са свързвани още Ювентус, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и ПСЖ.