Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес определи информациите, че ще замени Роналд Куман начело на Барселона като "слухове". Куман е под сериозно напрежение на "Ноу Камп" след слабия старт на сезона и тежката загуба от Байерн Мюнхен с 0:3, а медиите в Испания определиха Мартинес за фаворит за негов наследник.

"Няма нищо, няма какво да коментирам. Това са само слухове, винаги има такива слухове, това е нещо нормално във футбола", каза Мартинес пред Евроспорт. "Когато загубиш три мача, се появяват слухове, че ще загубиш работата си. Когато нещата вървят добре и имаш добри резултати, пак има слухове. На този етап няма нищо за коментиране", допълни испанският специалист, който води Белгия от 2016 година насам.

Думите на Мартинес идват след днешната странна пресконференция на Куман преди мача с Кадис, в която нидерландецът изчете предварително подготвен текст, след което отказа да отговаря на журналистически въпроси. В обръщението си Куман заяви, че Барселона се намира в преходен период, който изисква време, и призова феновете да бъдат търпеливи.