Франк Кесие, се превърна в една от водещите фигури на Барселона напоследък. От пристигането си в клуба през юли 2022 г., бившият играч на Милан успя да се адаптира към стила на Шави Ернандес. 

Затова и три големи клуба от Висшата лига вече изразиха интерес към привличането на полузащитника от следващия сезон, съобщи TycSports. 

Основният кандидат за правата на Кесие е Тотнъм на Антонио Конте. Треньорът, с дълга история в италианския футбол, го познава много добре от времето му в Милан и смята, че той е липсващото звено на неговия отбор, за да постигне по-голяма сила в защита. 

Челси е друг от заинтересованите клубове. Сините, със слаб сезон, почти сигурно вече няма да разполагат с Н'Голо Канте от 1 юли и на Стамфорд Бридж смятат Кесие за заместник на световния шампион с Франция през 2018 г.

Манчестър Юнайтед е третата възможна дестинация за котдивоареца, пише "Труд". Червените дяволи все още търсят третия човек в своята халфова линия, съставена от Каземиро и Бруно Фернандеш, след като Френки Де Йонг отказа да се присъедини към клуба на последния трансферен пазар.