Спортният директор на Ботев Пловдив Георги Марков обяви преди мача с Левски днес, че "канарчетата" нямат причина да се притесняват в гостуването си на „Герена". Шефът заяви, че тимът му ще годи победа, макар постигането й да изглежда трудно.

"Левски е добър отбор, а на „Герена" се играе трудно. Не искам да взимам отношение около техните проблеми. Това е работа на ръководството им. Интересува ме само нашият отбор да покаже добър футбол и ако може, да вземе нещо от София", започна Гошо пред "Тема спорт".

"Виждате, че в последните срещи демонстрираме нелошо лице. Създаваме положения, но не ни върви пред вратата на противника. Липсва ни и късмет, а може би и централен нападател, който да е тип „голаджия". Ще опитаме да решим проблемите си през лятото. Но съм оптимист."

"Ботев винаги се е славел с добра школа и това се доказва в момента. Мисля, че футболистите няма от какво да се притесняват, когато излязат срещу Левски. Всичко е възможно на „Герена". Най-важното е да покажем добро лице и да играем своята игра. Няма от какво да ни е страх", добави Марков.